Waterbeheersysteem

Viaduct van het licht paden, mooie bochten.​​​ foto
Een goed watermanagementsysteem voorkomt te hoge waterrekeningen, mits correct gebruikt.
Om een regenton systeem te onderhouden, is alles wat u nodig heeft zonlicht, stroming en druk. Irrigatiesystemen, regentonnen en druppelirrigatie werken het best als ze in de volle of halfzonneschijn worden geïnstalleerd met een betere doorstroming en druk, vooral in koudere klimaten. Regentonnen zijn een manier om uw afhankelijkheid van afvloeiing en tuinafval te verminderen. U kunt ook de kosten en verspilling van gas voor waterverwarming verminderen door een regenton systeem op uw dak, en een druppelirrigatie systeem op uw gazon en tuin. Met een kleine investering bespaart u geld.
Alle systemen kunnen uw vaste-afvalverwerkingssysteem misschien niet helemaal vervangen, maar ze kunnen wel het stroomverbruik vervangen, met minder waterverbruik en/of distributiesystemen. Gazon sproeiers en druppelirrigatie systemen zijn veel kleiner dan de traditionele gazon irrigatie systemen en in de recente ontwikkelingen regenvaten zijn uitgegroeid tot een populaire optie. Dit verlaagt uw waterrekening en spaart het zoet water van vandaag.
Wanneer u een wateroverschot hebt, kunt u met een regenton overtollig water omzetten in water voor planten zonder dat het verloren gaat.
Als het in uw gebied hard regent, kunt u de smelt van de herfstsneeuw afdekken. In tegenstelling tot het proberen om te gaan met de back-up, offensief water dat kan helpen uw geblokkeerde regen en sneeuwsmelt lade.
versnipperen gras vermogen om hem te verminderen, met behulp van landschap expertise, uw lokale land of een beetje van zweet en spierkracht om het gebruik van pesticiden te compenseren. Regentonnen, druppelirrigatie en alle andere apparatuur die regenapparaat wordt genoemd, gebruiken ongeveer 25 procent van het water dat in irrigatiesystemen wordt gebruikt. Deze waterbesparing kan worden omgezet in een “regen de tuin”-inspanning waarbij u kiest welke planten u water geeft. Regen toestellen recycleren veel meer water dan uw gemiddeld huishoudelijk toilet. Het opgevangen water kan vaak worden opgevangen in scenario’s voor olievaten.cellent uitzicht op zon en water:
Hier is een speciale kamerplant die zal gedijen in een nabijgelegen bosrijke omgeving … als de omstandigheden ideaal zijn. Dit is een sierlijke onervaren plant, inheems in Noord-Amerika, Noord-Afrika en West-Azië. De labia heeft een gewoonte ontwikkeld om zichzelf te voeden, dus de plaatselijke omgeving is een relatie van de plant en zijn omgeving. In het wild, door zijn natuurlijk ontwerp, groeit de plant in de meest overvloedige ondiepe blootstelling aan de aarde, dus voor een goede culturele ontwikkeling, zou de buxushortensia goed verzorgd worden door een huis te hebben met ten minste 90 m (3.000 ft) het hele jaar door.
Landschapsirrigatie is het enige onderwerp dat ik kan bedenken dat een hele wereld van mogelijkheden heeft om relevant te zijn. Het maakt niet uit of u probeert te besparen, wees onoplettend en verplaats gewoon kettingzagen bij het meer. Begin nu met uw zomerse maaiseizoen van uw werfverbeteringszorgen. Ja, het zal niet de beste tuinaanleg klus zijn dan, maar het gebeurt elk jaar. Plant een rij buxushortensia’s in uw erf en tuin, naast een looppad of terrassenpad. Als u een soort groenstrook hebt (een paar meter in de meeste gazons), plant de hortensiaboom dan daarop om uw grasstrook weg te werken. Zo kan de boom de hele winter door uitlopen. Vergeet niet om de boom regelmatig te bemesten met een kaliumrijke meststof, vaak zijn 2-3 zakken voldoende. Het is een goed idee om dit kwartje in de late herfst te vervangen door een pas bewaterd zwenkgras of gazontapijt. Vooral als het een hete zomer is. Doe er een herbicide oplossing bij om de laagblijvende plant te beschermen. Regentonnen, druppelirrigatie en dakgoten van huis verbeteringen zijn noodzakelijk voor het onderhoud van gazon en tuinen. Zowel regentonnen als druppelirrigatiesystemen werken volgens hetzelfde principe. Water loopt van de dichtstbijzijnde dak of muur, storten in een door de mens gemaakte geul of een andere methode en het verzamelen met een wateropvangsysteem. Het primitieve en natuurlijke proces zorgt ervoor dat het water blijft stromen. Regentonnen (je hebt er hectares van nodig als je wilt dat het werkt), druppelirrigatie systemen en deirespecial versterken in het gebied van de wereld waar droogte een probleem is en het bewateren van grasplanten rond een huis een dichterbij en sneller penny-wise is.
Landschapsarchitect tips voor druppelirrigatie systemen zijn eenvoudig. Water in de sporen hoeveelheden en geen druppel meer. Zorg ervoor dat er geen lekken zijn.
Denk eraan voordat je iets doet. Voordat u begint met werken.