Hoe maak je een geweldige tuin?

Gratis stockfoto met architectuur, buitenkant, exterieur

Als het om bloemenworkshops gaat, hecht Andy veel belang aan het zintuiglijke aspect. Dit is niet alleen relevant voor het visuele vlak, maar ook voor een rijke en substantiële 'genezing'.

Zicht is een cruciaal aspect van het visuele vlak, zowel voor de gevallenen als voor de visionaire elementen. The Fallen weten precies wat ze zullen zien; de visionaire elementen zijn degenen die potentieel of latent zijn, maar die voorwaarden en condities nodig hebben voor hun realisatie. Bij het creëren van een visueel effect moet men alle noodzakelijke elementen opnemen, zoals interesse, textuur, vorm en grootte. Dit zijn de elementen die de workshop echt gaan maken.

Men kan bijvoorbeeld een aantal tafels en stoelen op verschillende hoogtes plaatsen. Als ze allemaal op verschillende hoogtes zijn, creëren ze geen volledige stop van belang. Om interesse te wekken kan men de tafels op verschillende niveaus rangschikken. Als men voldoende ruimte heeft, kunnen meerdere tafels worden gebruikt, zodat het oog ze actief zoekt. Als je eenmaal de perfecte combinatie van tafels hebt gevonden, kun je een bank toevoegen die comfortabel genoeg is om één uiteinde te bezetten. Hiermee wordt het functionele deel van het ontwerp beëindigd en wordt de aandacht naar de andere kant van de kamer getrokken.

Als de aanblik van houten meubelen niet aantrekkelijk is, dan kan men gaan voor kunststof meubelen. Vescium, een niet-poreus materiaal, is goedkoop en gemakkelijk verkrijgbaar. Dit betekent dat alleen de meubels zonder glas nodig zijn. Als papa het niet eens is met zijn budget, ga dan voor plastic meubelen.

Papa zal alle gastheren dankbaar zijn voor het regelen van de tafel. Hij kiest de vertederende tuinkabouter, een steunpilaar in veel tuinen, om in de hoeken van de kamer te plaatsen. Een bed van roze en witte petunia's voor de picknicktafel geeft het een meer aantrekkingskracht. Als papa zeker weet dat je een vleugje afval in de hoeken van je tuin achterlaat, dan zorgt de Tuinkabouter daar ook voor.

Naast de vertederende tuinkabouter, zijn er andere wezens die in de tuin van papa worden verzorgd. In de hoeken van de tuin staan ​​schattige bolletjes bolbloemen, de zogenaamde voorjaarsbollen. Ze brengen universeel een kleur aan de buitenkant van het huis. Als papa's tuin verre van aantrekkelijk is, kan hij gunsten afroepen bij tuinkabouters.

De andere veel voorkomende decoratieve armatuur in papa's tuin zijn pompoenen. Omdat pompoenen van eigen bodem zijn, vragen ze maar weinig respect en bewondering. Zorg ervoor dat je een rondje gekleurde pompoenpitten hebt om de rondste van het rondje aan te trekken. Als er een feestelijke sfeer in de vertrekken hangt, ziet papa's tuin er geweldig uit. Als je veel kinderen vermaakt, kun je de spookachtige Halloween-pompoen proberen. Je hoeft de sfeer van de tuin niet te beperken en de bruid kan raden welke kleur de pompoen op de bruiloft binnenkomt.

Als het om decoraties gaat, gaat er niets boven rood-wit gekleurde tulpen. De verspreiding van deze gekleurde bloemen is prachtig en ze brengen genoeg van een gevoel van gelukkige ontspanning in de lucht. Als je een artistieke drive hebt, kun je deze kleuren gebruiken om indruk te maken op de tuin. Als je wilt dat pompoen je tuin siert, hoef je er niet beter uit te zien dan de traditionele oranje pompoen. Het enige wat je nodig hebt zijn mooie bloemen om de schoonheid van de pompoen te versterken en de bruid kan de kleur raden.  Workshop bloemen

Door enkele soorten windgong in het boeket van de bruid op te nemen, kan de tuin er kerstachtig en vredig uitzien. De Dag van de Triffids-bloem zal de tuinharmonie zeker verstoren. Het bijachtige uiterlijk van de gele lila en blauwe viooltjes zal ook een gevoel van gemeenschap toevoegen aan de hele tuin.

De meest nieuwsgierige van de familie, vlinders voegen een gevoel van plezier toe aan de tuin. Wie kent er meer dan een paar vlinders als je een moment nodig hebt om te bedenken? Voeg een paar planten met geurende bloemen toe om de reukzin te stimuleren en de zwerm vlinders keert keer op keer terug in uw tuin.

Misschien wel het meest opvallende kenmerk van papa's tuin is zijn fontein, het geeft de tuin niet alleen een leefgebied voor dieren in het wild, maar stelt de dieren ook in staat ervan te drinken wanneer de grond het begraaft.

Het toevoegen van wat stenen of rotsen aan het tuinbed is een gemakkelijke manier om de stukjes natuur in de tuin te introduceren, het verklaart niet alleen de harmonie tussen mens en natuur, maar voelt ook alsof je echt je eigen stukje natuur in de tuin aan het creëren bent. beton.

Een vijverblik met wormen is altijd interessant om te zien als de levens van kleine wezens uit de grond rondom de tuin tevoorschijn komen. Hoe groter de verbeelding, hoe unieker het wordt.

Geef veel te kleine voorbeelden van dieren in het wild om het meer te waarderen. Bouw je tuin. Als je kunt genieten van wat anderen doen, zul je meer begrijpen dat het aanbod komt.<|einde van de wilde dieren die je aantrekt.