Hoe kom je rond het meer met een voerboot?

Voerboot

En tot slot, waarom zou je je weekend niet wat productiever maken? Als je het zat bent om die grote baars of enorme snoek over het meer te slepen, kijk dan eens naar de eenvoudige manier om met een voerboot rond het meer te varen. Het klinkt eenvoudig genoeg, maar er zijn eigenlijk niet veel woorden die je kunt gebruiken om deze unieke aanpak te beschrijven, en dat is waarom dealers het graag aan je laten zien. Als je het eenmaal onder de knie hebt, ben je weer een gevoede en ademende vis.

Is het halen van een voerboot goedkoop om te doen?

Het kopen van een aasboot is een geweldige manier om zowel geld te besparen als een aantal van de visvoordelen van de professionals te krijgen. Maar laten we eerst even praten over wat een voerboot is en waarom het de moeite waard is om er een te kopen.

Voerboten zijn in feite een zeer fijn ontworpen apparaat, waarbij het grootste deel van het leuke halfrond is ingegraven in de zijkant van een boot. Baitstar, Inc. is de belangrijkste ontwerper en fabrikant van deze boten. Deze boten zijn ontworpen met een kleine inlaat die onder een hoek naar de rand van de boot wordt geduwd, waardoor de motor door de inlaat kan zonder dat de motor op toeren hoeft te komen.

Deze inlaat gaat dan de kant op van het tegenroer, waardoor de boot in trim blijft. Door de enorme omvang van de inlaat kan de boot voorzichtig op het water liggen, en dat zonder een centimeter te bewegen, wat betekent dat je in de bestuurdersstoel kunt gaan zitten en Yahoo! Dit is ook geweldig omdat het je veel ruimte geeft om spullen op te bergen.

Het gevoel van vissen met voerboot

De krachtsverhoudingen in deze boten zijn ongelooflijk. Op een vochtige dag kun je watertrappelend je toevlucht nemen tot geitenkaas en salami. Wanneer je een voerboot omhelst, ben je niet van plan om uit te stappen, en toch kun je niet anders dan in beweging zijn, wat het nog opwindender maakt.

Wat kan er opwindender zijn dan op een plas water van twee meter bij twee meter te staan, terwijl je aas glad gespoeld wordt door de golven terwijl je het binnen hengelt? Wat dacht je van het gevoel van frustratie en verrukking als je kunstaas naar de oppervlakte verdwijnt, terwijl de productiviteit zich aan je voeten opstapelt. Er gaat niets boven een boottochtje na het werk, als je echt even weg wilt, om de batterijen weer op te laden. Het enige probleem is, waar parkeer je de boot?